неделя, 24 януари 2010 г.

Новият TwinSpace

Здравейте,

През последната седмица по време на консултациите в Добрич имах възможност да разгледам много проекти, в които участват не само учители от Добрич.
Не мисля, че администраторите на тези проекти са само от България и затова общото ми впечатление е, че колегите от цяла Европа имат много проблеми с новия TwinSpace. Най-често той е неправилно подреден и недостъпен за читатели без регистрация, като последното просто може да обезсмисли един проект.
През декември бях поканена в проект, чийто TwinSpace беше ужасно подреден и се наложи да го „прекроявам“ изцяло и да убеждавам колегите да трият и отново да качват материалите си.

Мисля, че този блог е точното място, където бихме могли да дискутираме подобни пробеми и да обръщаме специално внимание на колегите на подреждането на TwinSpace и на неговата достъпност. Разбира се, в много проекти участниците пишат в собствени блогове /както и аз/, но все пак би трябвало да се използва и TwinSpace, тъй като той беше създаден за да ни улесни. Възможностите му наистина са големи.

Поздрави от Добрич
Светлана Върбанова

Няма коментари:

Публикуване на коментар